Hva er kryolipolyse?

Kryolipolyse, ofte referert til som fettfrysing, er en ikke-kirurgisk fettreduksjonsprosedyre som bruker kald temperatur for å redusere fettavleiringer i visse områder av kroppen.Prosedyren er utformet for å redusere lokale fettavleiringer eller buler som ikke reagerer på kosthold og trening.

Kryolipolyse, også kjent som fettfrysing, innebærer ikke-invasiv frysing av kroppsfett for å bryte ned fettceller som deretter metaboliseres av kroppen.Dette resulterer i en reduksjon av kroppsfett uten å skade omkringliggende vev.

Cryolipolysis estetisk teknologi er ikke bare i stand til å behandle flere områder i en økt, men den er også dramatisk mer behagelig enn eksisterende kryolipolyse-behandlinger!Dette er takket være en unik sugemetode som gradvis trekker opp fettvevet, i stedet for i én kraft.De eliminerte fettcellene blir deretter fullstendig utryddet fra kroppen via det naturlige lymfedrenasjesystemet.gir beviste, synlige og varige resultater, slik at du ser slankere ut og føler deg bra.Du vil se synlige resultater etter den aller første økten!

111

HVA ER MÅLRETTSOMRÅDENE FORKRYOLIPOLYSE?

Du kan besøke en kryolipolysebehandling

klinikk hvis du ønsker å redusere fett fra

disse kroppsområdene:

• Inner- og ytterlår

• Armer

• Flanker eller kjærlighetshåndtak

• Dobbelhake

• Ryggfett

• Brystfett

• Bananrull eller under baken

fordeler

Enkel og komfortabel

kjøletemperatur etter 3 minutter kan nå -10 ℃

Oppgradert 360° Surround Cooling

Ingen begrensninger for hudtype, kroppsområde og alder

Trygg og effektiv

Ingen nedetid

Ødelegger fettceller permanent

Påviste resultater som varer

Ingen kirurgi eller nåler

Applikatorene er enkle og raske å bytte

Minisonde for fjerning av fettfjerning av dobbel hake og knær

Håndtakkopper i 7 forskjellige størrelser – perfekt for behandling av fettfrysing av hele kroppen

Flere områder kan behandles i 1 økt

Utmerkede resultater

222

360 graderKRYOLIPOLYSEteknologisk fordel

Frysehåndtaket bruker den nyeste 360-graders kjøleteknologien, som kan dekke 360 ​​grader i behandlingsområdet.

Sammenlignet med den tradisjonelle dobbeltsidige kjøleteknologien er området til behandlingsområdet utvidet, og behandlingseffekten er bedre.

333

444

HVA ER PROSEDYREN FOR KRYOLIOLYSE?

1. Kroppsterapeut vil undersøke området og om nødvendig merke ut områdene som må behandles.

2.Områder som kan behandles via kryolipolyse - fettfrysing inkluderer: Mage (øvre eller nedre), kjærlighetshåndtak/flanker, indre lår, ytre lår, armer.

3.Under behandlingen vil terapeuten plassere en beskyttende pute på huden din (dette vil forhindre isforbrenning), fettfrysingsvakuumapparatet plasseres deretter på området du ønsker å redusere, det vil suge rullen eller lommen med fett inn i støvsugeren. koppen og temperaturen i koppen senkes - Dette får fettcellene til å fryse og deretter forlate kroppen, uten skade på andre celler.

4.Enheten vil forbli på huden din i opptil 1 time (avhengig av område) og flere områder kan fryses samtidig eller på samme dag.

5.Bare én behandling er normalt nødvendig, og kroppen bruker flere måneder på å skylle ut de døde fettcellene, resultatene blir synlige etter 8 – 12 uker*.

555

HVA KAN DU FORVENTE AV DENNE BEHANDLINGEN?

  • Synlige resultater etter kun 1 behandling
  • Permanent eliminering av opptil 30 % av fettcellene i det behandlede området*
  • Definerte kroppskonturer
  • Raskt fetttap som er smertefritt

Medisinsk teknologi utviklet av leger

666

Før og etter

kryolipolyse

Kryolipolysebehandling resulterer i permanent reduksjon av fettcellene i det behandlede området på opptil 30 %.Det vil ta en eller to måneder før de skadede fettcellene er fullstendig utryddet fra kroppen via det naturlige lymfedrenasjesystemet.Behandlingen kan gjentas 2 måneder etter første økt.Du kan forvente å se en synlig reduksjon av fettvev i det behandlede området, sammen med fastere hud.

FAQ

Krever kryolipolyse anestesi?

Denne prosedyren gjøres uten anestesi.

Hva er risikoen for kryolipolyse?

Komplikasjonsraten er lav og tilfredshetsraten er høy.Det er fare for overflateuregelmessigheter og asymmetri.Pasienter får kanskje ikke det resultatet de hadde håpet på.Sjelden, hos mindre enn 1 prosent, kan pasienter ha paradoksal fetthyperplasi, som er en uventet økning i antall fettceller.

Hva er resultatene av kryolipolyse?

De skadde fettcellene elimineres gradvis av kroppen i løpet av fire til seks måneder.I løpet av den tiden avtar fettbulen i størrelse, med en gjennomsnittlig fettreduksjon på rundt 20 prosent.

Hva er de vanligste områdene som behandles?

Områdene som er best egnet for kryolipolysebehandling er lokaliserte og overflødige fettavleiringer i områder som mage, rygg, hofter, indre lår, rumpe og korsrygg (salvesker).

Hvorfor trenger jeg en konsultasjon først?

For å være sikker på at du velger riktig behandling, og svare på alle spørsmålene dine, starter vi alltid med en GRATIS førstegangskonsultasjon.


Innleggstid: Apr-06-2023