FORSKJELLEN MELLOM IPL OG DIODE LASER HÅRFJERNING

Hårfjerning med laserteknologier

Diodelasere produserer et enkelt spektrum av intenst konsentrert rent rødt lys i én farge og bølgelengde.Laseren retter seg nøyaktig mot det mørke pigmentet (melanin) i hårsekken din, varmer den opp og deaktiverer dens evne til å vokse igjen uten å skade huden rundt.

Laser-hårfjerningsteknologi (1)

IPL laser hårfjerning

IPL-enheter gir et bredt spekter av farger og bølgelengder (som en lyspære) uten å fokusere lysenergien til en konsentrert stråle.Fordi IPL produserer en rekke forskjellige bølgelengder og farger som er spredt på forskjellige nivåer av dybder, retter den diffuse energien seg ikke bare mot melaninet i hårsekken din, men også mot huden rundt.

Laser-hårfjerningsteknologi (2)

DIODE LASER TEKNOLOGI

Diodelaserens spesifikke bølgelengde er optimalisert for hårfjerning.*

Laserstrålen muliggjør dyp, kraftig og presis penetrasjon direkte målrettet mot hårsekken, og oppnår nøyaktige, permanente resultater.Når hårsekken har blitt deaktivert, mister den evnen til å vokse hår igjen.

INTENSE PULSED LIGHT (IPL) TEKNOLOGI

IPL kan redusere og bremse gjenveksten av hår, men kan ikke fjerne håret permanent.Bare en liten prosentandel av IPL-energien absorberes effektivt av hårsekken for å oppnå hårreduksjon.Derfor er det nødvendig med flere og flere regelmessige behandlinger da tykkere og dypere hårsekker kanskje ikke nås effektivt.

GJØR LASER ELLER IPL VARE?

Diode Laser: Det varierer per bruker.På de høyere innstillingene kan noen brukere føle en varm prikkende følelse, mens andre ikke rapporterer noe ubehag.

IPL: Nok en gang varierer det per bruker.Fordi IPL bruker forskjellige bølgelengder i hver puls og også diffunderer på huden rundt hårsekken, kan noen brukere føle et økt nivå av ubehag.

Hva er best forhårfjerning

IPL var populær tidligere da det var en billigere teknologi, men den har begrensninger på kraft og kjøling, slik at behandlingen kan være mindre effektiv, ha høyere potensiale for bivirkninger og er mer ubehagelig enn den nyeste diodelaserteknologien.Primelase-laseren er verdens kraftigste diodelaser for hårfjerning.Med den kraften er det også den raskeste prosedyren med fulle ben behandlet på 10-15 minutter.Den kan også levere hver puls utrolig raskt (unik kort pulsvarighet), noe som gjør at den er like effektiv på lysere, finere hår som på mørkere tykkere hår, slik at du vil oppnå maksimale resultater med færre behandlinger enn med en IPL-laser som sparer tid og penger.I tillegg har Primelase en svært sofistikert integrert hudkjølingsteknologi som sikrer at overflaten av huden holdes kjølig, komfortabel og beskyttet hele veien, slik at maksimal energi ned i hårsekken for optimale resultater.

Selv om forskjellige metoder gir varierende fordeler og fordeler, er hårfjerning med diodelaser den velprøvde metoden for den sikreste, raskeste og mest effektive hårfjerningen for pasienter uansett hudtone/hårfargekombinasjon.

Laser-hårfjerningsteknologi (3)

 

 

 


Innleggstid: Feb-08-2023