Vanlige spørsmål om CO2-fraksjonell laserresurfacing

Hva er en CO2-laserbehandling?

CO2 Fractional resurfacing-laseren er karbondioksidlaser som nøyaktig fjerner dype ytre lag av skadet hud og stimulerer regenereringen av sunn hud under.CO2 behandler fine til moderat dype rynker, fotoskader, arrdannelse, hudtone, tekstur, crepiness og slapphet.

Hvor lang tid tar en CO2-laserbehandling?

Den nøyaktige tiden avhenger av området som behandles;Imidlertid tar det vanligvis to timer eller mindre å fullføre.Denne tidsrammen inkluderer ytterligere 30 minutter for lokal bedøving som skal påføres før behandling.

Gjør en co2-laserbehandling vondt?

CO2 er den mest invasive laserbehandlingen vi har.Co2 forårsaker noe ubehag, men vi sørger for at våre pasienter er komfortable gjennom hele prosedyren.Følelsen som ofte føles ligner på en "nåler og nåler"-følelse.

Når vil jeg begynne å se resultater etter en CO2-laserbehandling?

Etter at huden din har helbredet, noe som kan ta opptil 3 uker, vil pasientene oppleve en periode med at huden ser litt rosa ut.I løpet av denne tiden vil du se forbedringer av hudtekstur og tone.Fulle resultater kan sees 3-6 måneder etter den første behandlingen, når huden er fullstendig grodd.

Hvor lenge varer resultatene fra en CO2-laser?

Forbedringer fra en CO2-laserbehandling kan sees i mange år etter behandling.Resultatene kan forlenges med flittig bruk av SPF+, unngått soleksponering og med riktig vedlikehold av hudpleie hjemme.

Hvilke områder kan jeg behandle med CO2-laseren?

CO2 kan behandles på spesialiserte områder, som øynene og rundt munnen;De mest populære områdene å behandle med IPL-laser er imidlertid hele ansiktet og halsen.

Er det noen nedetid forbundet med en CO2-laserbehandling?

Ja, det er nedetid forbundet med en CO2-laserbehandling.Planlegg 7-10 dager for helbredelse før du kan gå ut offentlig.Huden din vil skurre og flasse 2-7 dager etter behandlingen, og vil være rosa i 3-4 uker.Den nøyaktige helbredelsestiden varierer fra person til person.

Hvor mange CO2-behandlinger trenger jeg?

De fleste pasienter trenger bare én CO2-behandling for å se resultater;Noen pasienter med dypere rynker eller arr kan imidlertid trenge flere behandlinger for å se resultater.

Er det noen bivirkninger eller mulig risiko for en co2-laserbehandling?

Som enhver medisinsk prosedyre er det risiko forbundet med en co2-laserbehandling.Under konsultasjonen din vil leverandøren din foreta en vurdering for å sikre at du er den rette kandidaten for co2-laserbehandlingen.Hvis du opplever noen bekymringsfulle bivirkninger etter og IPL-behandling, vennligst ring praksisen umiddelbart.

Hvem er IKKE en kandidat for en Co2 laserbehandling?

En CO2-laserbehandling er kanskje ikke trygg for de med visse helseproblemer.En CO2-laserbehandling anbefales ikke for pasienter som for tiden tar Accutane.De med en historie med vanskeligheter med å helbrede eller arrdannelse er ikke kandidater, så vel som de med blødningsforstyrrelser.De som er gravide eller ammer er ikke en kandidat for CO2-laseren.

CO2


Innleggstid: Sep-06-2022