For fysioterapi er det noen råd for behandlingen.

For fysioterapi er det noen råd for behandlingen:

1 Hvor lenge varer en terapitime?

Med MINI-60 Laser er behandlingene raske vanligvis 3-10 minutter avhengig av størrelsen, dybden og akuttheten av tilstanden som behandles. Høyeffektlasere er i stand til å levere mye energi på kort tid, slik at terapeutiske doser kan oppnås raskt. For pasienter og klinikere med pakkede tidsplaner er raske og effektive behandlinger et must.

2 Hvor ofte vil jeg trenge å bli behandlet medlaserterapi?

De fleste klinikere vil oppmuntre sine pasienter til å motta 2-3 behandlinger per uke når behandlingen startes. Det er en veldokumentert støtte for at fordelene med laserterapi er kumulative, noe som tyder på at planer for å inkludere laser som en del av en pasients pleieplan bør involvere tidlige, hyppige behandlinger som kan administreres sjeldnere ettersom symptomene forsvinner.

3 Hvor mange behandlingsøkter trenger jeg?

Tilstandens natur og pasientens respons på behandlingene vil spille en nøkkelrolle for å avgjøre hvor mange behandlinger som vil være nødvendig. De flestelaserterapipleieplaner vil omfatte 6-12 behandlinger, med mer behandling nødvendig for lengre stående, kroniske tilstander. Legen din vil utvikle en behandlingsplan som er optimal for din tilstand.

4Hvor lang tid tar det før jeg merker forskjell?

Pasienter rapporterer ofte om forbedret følelse, inkludert en terapeutisk varme og noe analgesi umiddelbart etter behandlingen. For merkbare endringer i symptomer og tilstand bør pasienter gjennomgå en rekke behandlinger da fordelene med laserterapi fra en behandling til den neste er kumulative.

5 Kan det brukes sammen med andre behandlingsformer?

Ja! Laserterapi brukes ofte med andre former for terapi, inkludert fysioterapi, kiropraktiske justeringer, massasje, bløtvevsmobilisering, elektroterapi og til og med etter operasjon. Andre helbredende modaliteter er komplementære og kan brukes med laser for å øke effektiviteten av behandlingen.

fysioterapi laser maskin

 


Innleggstid: 22. mai 2024