Diode Laser Ansiktsløfting.

Ansiktsløftingen har en betydelig innvirkning på en persons ungdommelighet, tilgjengelighet og generelle temperament. Det spiller en avgjørende rolle i den generelle harmonien og estetiske appellen til et individ. I antialdringsprosedyrer er hovedfokuset ofte på å forbedre ansiktskonturene før man tar for seg ansiktstrekk.

Hva er ansiktsløfting?
Ansiktsløft er en minimalt invasiv laserbasert behandling som bruker laseren TRIANGELEndolaserfor å stimulere de dype og overfladiske lagene i huden. Bølgelengden på 1470nm er spesielt designet for å selektivt angripe to hovedmål i kroppen: vann og fett.

Laser-indusert selektiv varme smelter gjenstridig fett som slipper ut gjennom små tilgangshull i det behandlede området, samtidig som det forårsaker umiddelbar krymping av huden. Denne prosessen strammer og krymper bindemembranene, aktiverer produksjonen av nytt kollagen i huden og de metabolske funksjonene til hudcellene. Til slutt reduseres slapp hud og huden ser fast ut og løftes umiddelbart.

Den tilbyr alle fordelene ved en kirurgisk ansiktsløftning, men en betydelig lavere kostnad, ingen nedetid eller smerte.
Resultatene er både umiddelbare og langsiktige ettersom det behandlede området vil fortsette å forbedre seg for flere
måneder etter prosedyren ettersom ytterligere kollagen bygger seg opp i de dypere lagene av huden.
Én behandling er tilstrekkelig for å dra nytte av resultater som vil vare i årevis.

endolift laser


Innleggstid: 18. september 2024